MSN Farma

İnsan yaşamına katkı sağlayabilmek adına tedavi çözümleri üretir ve hizmete sunar.

Sağlıklı yaşam ortaklarımızla yaptığımız iş birliği ile yerli ve ithal OTC ürünlerimizle birinci sıradayız.

Sadece Türkiye pazarı değil uluslararası pazarlarda da hızlı bir şekilde ağımızı genişletiyoruz.

Daha Fazlası
DENTEX GEL

DENTEX GEL

Türkiye’deki eczanelerde bulabileceğiniz Dentex Gel ürünleri Satış ve Dağıtımı eczane ve OTC kanalının uzman dağıtım firmalarından MSN FARMA İTH.ve İHR.A.Ş. tarafından gerçekleştirilmektedir. Dentex Gel kullanarak çocuğunuz ağrılı diş çıkarma dönemlerini rahatça geçirebilirsiniz. Size yol gösterecek ipuçlarını bir sonraki blog yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Diş Çıkarma Belirtileri

Diş çıkarmanın ilk belirtileri genellikle ilk dişin çıkmasından birkaç ay önce başlar, bu nedenle gerçekten sebebin bu olduğundan emin olmak için belirli semptomları aramanız gerekir. Bu önemlidir çünkü çoğu zaman diş çıkarma ateş, kusma, burun akıntısı, ishal ve kızarıklık gibi farklı bir sorunun belirtileri olabilecek çeşitli şikayetler için suçlanır.

Aslında, çoğu sağlık uzmanı diş çıkarmanın bebeğinizi hasta etmemesi gerektiği konusunda hemfikirdir, bu nedenle bebeğinizin rahatsızlığının nedeninden emin değilseniz veya bu rahatsızlıklardan herhangi biri varsa, her zaman doktorunuza danışmalısınız.

Diş Çıkarma Hakkında Önemli İpuçları

1.Bazı bebekler ilk dişleriyle doğar. Bazıları 4 aylıktan önce, bazıları ise 12 ay sonra diş çıkarmaya başlar. Ancak çoğu bebek yaklaşık 6 ayda diş çıkarmaya başlar.

2. Bebeğinizin dişlerini gelir gelmez fırçalamaya başlamalısınız. Birçok ebeveyn bunun farkında değildir, ancak bebeklerin dişleri doğar doğmaz her gün fırçalanmalıdır. Aksi takdirde, çocuğun ağzı, diş çürümesine neden olabilecek bakteriler için üreme alanı haline gelebilir.

3. Erkekler genellikle kızlardan daha geç dişlerini çıkarırlar. Kızların erkeklerden daha hızlı olgunlaştığını söylediğine eminiz. Kesin oran çocuktan çocuğa değişse de, kızlar genellikle erkeklerden daha erken dişlerini çıkarırlar.

Dünyanın Önde Gelen İlaç Ve İlaç Dışı Ürünler