MSN Farma

İnsan yaşamına katkı sağlayabilmek adına tedavi çözümleri üretir ve hizmete sunar.

Sağlıklı yaşam ortaklarımızla yaptığımız iş birliği ile yerli ve ithal OTC ürünlerimizle birinci sıradayız.

Sadece Türkiye pazarı değil uluslararası pazarlarda da hızlı bir şekilde ağımızı genişletiyoruz.

Daha Fazlası
SWEETERA

SWEETERA

Sweetera Stevia Tatlandırıcı, doğal bir tatlandırıcı olan steviol glikozitler(stevia) ile hazırlanmıştır. Enerji, karbonhidrat ve şeker alımını azaltarak diyet yapanların ve diyabet hastalarının içeceklerini güvenle tatlandırmasına olanak sağlayan bir üründür.

Türkiye’deki seçkin eczanelerde bulabileceğiniz SWEETERA ürünleri Satış ve Dağıtımı yine eczane ve OTC kanalının uzman dağıtım firmalarından MSN FARMA İTH.ve İHR.A.Ş. tarafından gerçekleştirilmektedir.

STEVIA NEDİR?

Stevia, Paraguay’ın Guarani yerlileri tarafından “şeker otu” olarak bilinen Güney Amerika orijinli Stevia bitkisinin yaprakları (Steviol glikozitler) yiyeceklerin tatlandırılmasında yüzyıllardır kullanılmaktadır. Steviol glikozitler, Stevia bitkisinin yapraklarından ekstrakte  edilmesiyle elde edilmektedir.

 Stevia ;Vücuda enerji sağlamaz ve kalori alımına sebep olmadan yiyecek ve içeceklerinize arzu ettiğiniz tatlılığı verir. Kan şekeri üzerine etkisi yoktur. Doğal olduğu kabul edilen yüksek yoğunluklu bir tatlandırıcıdır.2011 yılından bu yana Avrupa’da, doğal tatlandırıcı olarak kullanımına izin verilmiştir. Steviol glikozitlerin kabul edilen günlük güvenli tüketim miktarı 4 mg/kg (vücut ağırlığı) olarak belirlenmiştir.

Dünyanın Önde Gelen İlaç Ve İlaç Dışı Ürünler